Wie we zijn

Hieronder vind je alle hbo-theologen die aangesloten zijn bij dit collectief. Soms werken wij alleen aan een project, soms samen. Voor opdrachten gebruiken wij onze eigen kennis en kwaliteiten, maar daarnaast is ons netwerk groter dan alleen dit collectief. In ons netwerk bevinden zich o.a. kunstenaars, wo-theologen en strategen. Wanneer nodig betrekken we ook hen bij onze projecten.

Bastiaan van den Berg

Bastiaan van den Berg (1987) werkt als kunstenaar en conceptontwikkelaar en programmamaker. Nu als programmamaker werkzaam voor het rijksmuseum Twente. Opgeleid als sociaal werker (CMV) en theoloog (GPW). Te omschrijven als creatief, integer en verrassend. Gelooft in vragen, niet in antwoorden. Eigen bedrijf injehemd.

Kijk voor meer op injehemd.nl

Rosanne Hofman

Rosanne Hofman (1997) is theoloog en maker. Vrouw, vrijdenker en rebel. Ze maakt zich graag hard voor ruimte. Ruimte voor het niet weten, voor vragen, voor dat wat ons vreemd is. En ze werkt graag aan beelden, praatjes en programma's waarin maatschappij, kunst en zingeving bij elkaar komen. Kijk voor meer op www.rosannehofman.nl

Harm-Jan Dijk

Harm-Jan Dijk (1995) is theoloog, ondernemer en PopUp-dominee. Iedereen gelooft in een betere wereld. Wanneer dat geloof handen en voeten krijgt in de werkelijkheid kan die wereld ook gaan ontstaan. Door te experimenteren met rituelen en tradities onderzoekt hij wat religie vandaag nog kan betekenen voor de seculiere Nederlander.

Rik Zweers

Rik Zweers (1990) is freelance theoloog en werkt onder andere voor het programma van het dominicanenklooster in Zwolle, als docent van een module over kunst en zingeving aan hogeschool Viaa en aan projecten voor opdrachtgevers. Daarnaast is hij PopUpdominee bij PopUpkerk Zwolle. Rik zoekt samenwerking, is creatief en wordt gedreven door een zoektocht naar het goede. Kijk voor meer op www,rikzweers.com

Elsa Eikema

Elsa Eikema (1985) neemt je mee op ontdekkingsreis in het alledaagse. Ze ziet het schone in het gewone en vraagt aandacht voor waar overheen gekeken wordt. Prikt graag door illusies heen, allereerst die van haarzelf. Opgeleid als theoloog en docent godsdienst. Neemt de tijd om te zien, te denken, te schrijven en te maken wat erom vraagt gemaakt te worden. Kijk voor meer op www.elsaeikema.nl

Melvin Vlot

Melvin Vlot (1997) studeert theologie in Ede. Nu als stagiair werkzaam bij stichting PopUpWerk en bij PopUpKerk met projecten op het grensvlak van maatschappelijke engagement, zingeving en kunst. Tovert graag met woorden, zo nu en dan met muziek. Theaterkijker geweest bij een lokaal theater en zelf ook muziektheater gecreëerd. Heeft zich als praeses van een studentenvereniging ingezet om ruimte te creëren voor vragen en gaat daar nu graag als theoloog mee door. 

Anne Doornkamp

Anne Doornkamp (1998) is na een zoektocht tussen dogma’s en verlangens, uitgekomen bij kunst. De kunst van het vragen, de kunst van het niet-weten en vooral de kunstzinnige levensstijl is haar nieuwe geloof geworden. Als theoloog wil ze door middel van deze kunst en gerechtigheid midden in de maatschappij staan en ruimte geven aan zingeving, leven en iedereen die het nodig heeft.

Foto's van Bastiaan, Rosanne, Rik, Harm-Jan, Elsa en Nelleke zijn gemaakt door Klaas Jager